top of page

WIJ ZIJN

Afhankelijk van u

De initiatieven van Stichting L’Amour du Prochain kunnen niet bestaan zonder de nodige sponsoring, donaties en inzet van vrijwilligers. Wij willen u dan ook vragen ons werk te steunen. Dit kan door uw tijd en inzet te doneren bij de verschillende activiteiten. Vooral bij de fancy fair kunnen we veel extra handen gebruiken. Maar natuurlijk ook door ons werk financieel te steunen. Dat kan op diverse manieren: door maandelijkse sponsoring van een kind, een eenmalige donatie of het heel gericht geven aan een bepaald project. 

IMG_1486.JPG

Sponsor een kind

Met een maandelijkse gift van slechts 30 euro geeft u een kind de kans om in Centre Marie Victorine een thuis te krijgen. Daar krijgt het naast onderdak, verzorging, een opleiding en medische zorg. Wanneer u dat op prijs stelt, houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van het kind.

Wij werken niet met automatische incasso's. Wilt u zelf de maandelijkse donatie regelen met uw bank?

Bedankt voor de inzending!

1428422059696.jpg

Nieuw project

We zijn constant zoekende naar nieuwe manieren om de kinderen in Congo te helpen door middel van nieuwe projecten. Momenteel echter loopt er geen nieuw project. Op het moment dat het wel het geval is, zullen we het hier vermelden.

Eenmalige donatie

De belastingdienst heeft stichting L'Amour du Prochain de ANBI-status toegekend. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat uw giften aftrekbaar zijn voor de belastingdienst.

Uw kunt een gift overmaken op onderstaand IBAN:

NL 19 INGB 00034 03 796 t.n.v. Stichting L'Amour du Prochain in Zwolle

Of klik op onderstaande button om eenvoudig een bedrag via PayPal over te maken:

PayPal ButtonPayPal Button
ANBI-logo.png

Nieuwsbrief

Elke kwartaal stellen we een nieuwsbrief op met de belangrijkste nieuws van onze stichting. Er komt informatie op over de lopende projecten, nieuwe projecten en wat de (financiële) behoeften zijn van l'Amour du Prochain. Door de nieuwsbrief blijft u nauw betrokken bij de stichting. Hieronder kunt u de laatste nieuwsbrief downloaden of zich aanmelden om de nieuwsbrief per e-mail te blijven ontvangen.

NIEUWSBRIEF IWH
bottom of page