top of page

Lees ons verhaal

Ik wil helpen

Jij maakt het verschil

De initiatieven van Stichting L’Amour du Prochain kunnen niet bestaan zonder de nodige sponsoring, donaties en inzet van vrijwilligers. Wij willen je dan ook vragen ons werk te steunen. Dit kan door jouw tijd en inzet te doneren bij de verschillende activiteiten. Vooral bij de fancy fair kunnen we veel extra handen gebruiken. Maar natuurlijk ook door ons werk financieel te steunen. Dat kan op diverse manieren: door maandelijkse sponsoring van een kind, een eenmalige donatie of het heel gericht geven aan een bepaald project. 

Sponsor een kind

Met een maandelijkse gift van slechts 35 euro geeft u een kind de kans om in Centre Marie Victorine een thuis te krijgen. Daar krijgt het naast onderdak, verzorging, een opleiding en medische zorg. Wanneer u dat op prijs stelt, houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van het kind.

Ik word sponsor van een kind

Help ons het verschil te maken door een maandelijkse gift van € 35

Bedankt voor je aanmelding!

IMG_1438.JPG

Eenmalige donatie 

De belastingdienst heeft stichting L'Amour du Prochain de ANBI-status toegekend. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat uw giften aftrekbaar zijn voor de belastingdienst.  Hieronder kunt u eenvoudig een donatie doen. Wilt u liever zelf een bedrag bepalen maak uw geld over naar NL 19 INGB 00034 03 796 t.n.v. Stichting L'Amour du Prochain in Zwolle. Of klik op de button "zelf bedrag bepalen".

Eenmalige donatie doen voor L'Amour du Prochain 

Eenmalige donatie doen voor het opvanghuis

Eenmalige donatie doen voor de waterpomp

Eenmalige donatie doen voor voedselhulp

Eenmalige donatie doen voor medische kosten

bottom of page