Lees ons verhaal

Ik wil helpen

Jij maakt het verschil

De initiatieven van Stichting L’Amour du Prochain kunnen niet bestaan zonder de nodige sponsoring, donaties en inzet van vrijwilligers. Wij willen je dan ook vragen ons werk te steunen. Dit kan door jouw tijd en inzet te doneren bij de verschillende activiteiten. Vooral bij de fancy fair kunnen we veel extra handen gebruiken. Maar natuurlijk ook door ons werk financieel te steunen. Dat kan op diverse manieren: door maandelijkse sponsoring van een kind, een eenmalige donatie of het heel gericht geven aan een bepaald project. 

Sponsor een kind

Met een maandelijkse gift van slechts 30 euro geeft u een kind de kans om in Centre Marie Victorine een thuis te krijgen. Daar krijgt het naast onderdak, verzorging, een opleiding en medische zorg. Wanneer u dat op prijs stelt, houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen van het kind.

HELP NU EN DONEER

Help ons het verschil te maken

Eenmalige donatie 

De belastingdienst heeft stichting L'Amour du Prochain de ANBI-status toegekend. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat uw giften aftrekbaar zijn voor de belastingdienst.

Uw kunt een gift overmaken op onderstaand IBAN:

NL 19 INGB 00034 03 796 t.n.v. Stichting L'Amour du Prochain in Zwolle

Of klik op onderstaande button om eenvoudig een bedrag via PayPal over te maken:

HANDIGE LINKS

CONTACT

ADRES

Nieuwsbrief 

info@helpcongo.nl

+1 800 603 8043

 NL19INGB0003403796

KVK: 05077367

RSIN: 814281345

Melenhorststraat 20

8043 RX Zwolle

Overijssel

Blijf op de hoogte van al het nieuws rond L'Amour du Prochain en ontvang 4 keer per jaar de nieuwsbrief.

l'Amour du Prochain 2020 ©